Stjärnans comeback hjälpte inte Önnered

Skyttekung Daniel Blomgren tillbaka – det hjälpte inte Önnered som föll mot Malmö med 24–28.
– Jag tycker att resultatet speglar matchen, säger en besviken Daniel Blomgren till C More.

ANNONS
|

Det blev en ordentlig käftsmäll mot IFK Skövde i återstarten för Önnered. Då saknades Mirko Vicentijevic, Victor Rhodin och Daniel Blomgren.

På tisdagskvällen var trion tillbaka när topplaget Malmö gästade ÖHK-hallen. Men det hjälpte föga.

Efter en jämn första kvart kunde skåningarna rycka till sig en ledning. 15–9 i paus. I den andra halvleken var sedan hemmalaget aldrig riktigt nära att komma tillbaka – även om avståndet krympte något närmare in på slutsignal.

Slutsiffrorna skrevs till 24–28.

– Jag tycker att resultatet speglar matchen. Vi kommer inte riktigt upp i nivå förutom första kvarten-tjugo minuterna, sedan har vi en dipp och efter det blev det svårt att komma igen, säger Daniel Blomgren till C More.

ANNONS

Skyttekungen som imponerade stort i höstas har varit borta i drygt två månader med på grund av en skadad tumme.

– Det är på väg åt rätt håll. Jag har fått läka lite nu, kul att vara med igen.

Från sidan har han under tiden fått se Önnered blanda och ge – precis som under kvällens match – och inför slutspurten efterfrågar nu stjärnan större jämnhet.

– Vi presterar väldigt väl i vissa matcher och är rätt på det, sedan har vi haft några riktiga dippar också då vi har förlorat med 10-15 mål. Vi har varit lite ojämna och det kan man inte riktigt vara på den här nivån.

I och med förlusten är Önnered fortsatt fast förankrat i bottenskiktet av tabellen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS