Oskar Ysander och Jonatan Wenell deppar
Oskar Ysander och Jonatan Wenell deppar Bild: JÖRGEN JARNBERGER

"Ska slå Önnered 99 gånger av 100"

Formstarkt. Redbergslid räckte dock inte till mot Önnered.
– Vi vek ner oss, säger Oskar Ysander.

ANNONS
|

Fyra raka matcher utan förlust. Bara ett nederlag på de åtta senaste. Dessutom mängder av producerade mål framåt.

Det gick att säga mycket positivt om Redbergslid inför fredagens derby mot Önnered.

Knappt något efter. Laget föll med 28–29. Det sved.

– Det var piss. Vi gjorde en riktigt dålig match. Vi kom inte upp i nivå, Önnered var bättre än oss i egentligen alla aspekter. Laddningsnivå, aggressivitetsnivå, spelmässigt, försvarsmässigt, målvaktsmässigt ... De var bättre än oss i dag, vilket inte är fallet på pappret. Vi ska slå Önnered 99 gånger av 100.

Det här blev alltså den 100:e gången.

LÄS MER:De var bäst i derbyt mellan Önnered och Redbergslid

Nytt derby på tisdag

Oskar Ysander suckade. Förklarligt.

ANNONS

– Jag tycker att Önnered gjorde en jättebra match, all heder åt dem. De var bättre än oss, vi vek ner oss. Det går inte inför en i stort sett fullsatt Önnered-hall i ett fulltaggat derby. Det var dålig av oss.

Laget fick dock en gyllene kvitteringschans i slutsekunderna, det ska sägas. Niclas Fingren sköt, Sebastian Abrahamsson räddade.

– En poäng borde vi ha haft. Fingren kom till ett bra läge, "Basse" gjorde en kanonräddning. Det var symboliskt för matchen. Det var nästan lite väntat att den inte skulle gå in, säger Ysander.

Trots förlusten kan Redbergslid inte gräva ner sig alltför djupt. Redan på tisdag väntar ett nytt derby, då mot Sävehof.

– Vi kommer inte dra några stora växlar av det här. Bryta ihop i helgen, träning i morgon (lördag) och söndag, gissar jag. Sedan nya tag på tisdag, säger Ysander.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS