Jonathan Edvardsson.
Jonathan Edvardsson. Bild: SIMON HASTEGÅRD

Sävehof tappade segern mot Hammarby

Mittenlaget Sävehof besökte bottenlaget Hammarby under tisdagen. Efter en stark första halvlek av Sävehof var det till slut Hammarby som gick segrande från matchen.

|

Sävehof gick ifrån till 4-0 innan Hammarby fick in bollen i mål. Partillelaget hade sedan grepp om matchen till minut 45 då Hammarby för första gången tog ledningen.

Strax innan det blev Sävehofs Jonas Larholm utvisad, något som enligt Sävehofs Jonathan Edvardsson blev betydelsefullt.

– Han hade ju varit med och bidragit såklart, han är ju en duktig spelare, sa han till Cmore efter matchen.

Med Larholm utvisad och Hammarby i ledning tog sig inte Sävehof tillbaka och hemmalaget vann till slut med 29-27.

– Vi har ju helt oss själva att skylla, vi slarvar lite så de kan komma ikapp och sedan löser vi inte riktigt deras sju mot sex-spel. Framåt räddar deras målvakt en hel del och vi bränner för mycket, säger Edvardsson.