Sävehof föll mot Skövde efter lång måltorka

Sävehofs herrar lyckades inte följa upp damerna seger utan föll mot tabellfyran IFK Skövde.

|

Sävehof tog emot IFK Skövde i Partille arena. Hemmalaget inledde stabilt och hade en kvart in i första halvlek en till synes trygg ledning med 12-8. Då började en mardrömsperiod för Sävehof när Skövde gjorde sju raka mål och vände matchen till 12-15.

Sävehof, utan avstängde nyckelspelaren Christoffer Brännberger, fick fart på målskyttet igen men gick till pausvila i underläge, dock bara med ett mål, 18-19.

I andra halvlek drog Skövde ifrån och det blev ingen spänning i avslutningen utan Skövde vann till slut matchen med 35-29.

– Vi springer på fel saker hela tiden och det blir frustrerande för det känns ändå som vi har dem i många lägen. Vi låter dem komma till för bra lägen, säger Sävehofs Sebastian Karlsson till C more.