Sävehof värvar bjässe från Schweiz

Sävehof förstärker laget inför nästa säsong. Man gör det rejält, bokstavligt talat. 200 centimeter och 105 kilogram Christoffer Brännberger är klar för klubben.
– Nu blir målet att göra det samma på herrsidan som damerna lyckats så framgångsrikt med, säger han i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Brännberger fostrades i Tumba och spelade i Skånela innan han lämnade Sverige. Först gick karriären vidare norska Runar Sandefjord innan han, efter en sejour i Haslum, spelade i schweiziska Kadetten Schaffhausen.

Där medverkade mittsexan i Champions Leagues gruppspel de tre senaste åren.

– En härlig kille med mycket vilja och en riktig kämpe samt som så viktigt, är en vinnare. Vi ser fram emot att Christoffer kommer till IK Sävehof och är med och bidrar för att vi vill ta närmare steg mot toppen, säger Anders Eliasson, herrarnas manager i Sävehof i ett pressmeddelande.

Christoffer Brännberger själv hoppas uppnå framgångar i sin nya klubb.

ANNONS

– Sävehof har höga ambitioner och alla förutsättningarna för att nå dem. Ska bli kul att bli en del av en sådan klubb som är vana med att vinna. Nu blir målet att göra det samma på herrsidan som damerna lyckats så framgångsrikt med. Ser fram emot att vara med och bidra på den resan.

ANNONS