William Bogojevic
William Bogojevic Bild: MICHAEL ERICHSEN

Sävehof körde över Önnered – och förlängde otroliga sviten

Seger, seger, seger, seger, seger, seger, seger, seger, seger, seger, seger, seger – och seger. Under tisdagen förlängde Sävehof sin otroliga svit mot Önnered.

|

Det var en total kollaps. 25–35.

Önnered hade inget att sätta emot Hallby i förra veckans möte.

Skulle de lyckas bättre i tisdagens derby mot Sävehof? Ja, men bara en aning.

Matchinledningen var jämn, lagen följdes åt.

I slutet av den första halvleken ryckte dock Sävehof åt sig en ledning. Den var fyra bollar stor när paussignalen ljöd, 15–11. Mycket tack vare William Bogojevic som hade bankat in sju mål.

– Vi avslutade ganska starkt, men det var ganska slarvigt i det stora hela. Skönt vara i ledning i alla fall, konstaterade han i C More.

Sävehof gick ifrån ytterligare i den andra halvleken. Metodiskt och tryggt.

Med lite mindre än tio minuter kvar var ledningen 27–18. När domaren blåste av matchen landade den på 30–22.

Det var inget snack om saken. Segern var Sävehofs 13:e raka mot Önnered. En otrolig siffra.

– Jag tycker att vi var disciplinerade hela vägen i dag, säger Sebastian Karlsson i C More.

Han gjorde åtta mål i matchen. William Bogojevic stannade på tio.

För Önnered var förlusten den fjärde raka i Handbollsligan. Tungt, såklart.

– Jag tycker att vår attityd är kass. Vi behöver vinna matcher, det har vi inte gjort. Därför har vi satt oss i skiten, konstaterade Anton Hallbäck.