RIK tar emot serieledaren – i Alingsås

Den 4 februari skulle Redbergslid ta emot Kristianstad i Scandinavium – men Frölundas final i CHL tvingar RIK att flytta. Nu är det klart att matchen kommer spelas i Alingsås.

ANNONS
|

Frölunda tar emot München CHL-final den 5 februari. Matchen spelas i Scandinavium.

LÄS MER:Frölunda spelar CHL-finalen i Scandinavium

Dagen innan, den 4 februari, var det planerat för stormöte i Handbollsligan när Redbergslid tar emot serieledaren Kristianstad. Rivningen av Lisebergshallen har lett till att RIK:s matcher i vår är schemalagda i Scandinavium, så även matchen den 4 februari.

Men på grund av Frölundas CHL-final tvingas Redbergslid ut ur Scandinavium.

– Klubben arbetar som idioter för att få allt att funka, vi har 40 lag i seriespel och jag undrar vad är det som händer? Ska vi behöva byta stad eller vad är det frågan om? Jag fattar inte resonemanget överhuvudtaget, sa RIK-tränaren Jasmin Zuta nyligen till GP angående arenasituationen för klubben och att matchen den 4 februari flyttas.

ANNONS

LÄS MER:RIK-tränaren rasar mot flytten

Nu står det klart att matchen mot Kristianstad kommer spelas i Estrad arena i Alingsås.

Redbergslid skriver på sin hemsida att det kommer vara gratis entré till matchen och att klubben kommer ordna bussar från Göteborg till Alingsås för att så många som möjligt ska kunna se matchen trots att den spelas på bortaplan för båda lagen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS