Redbergslid förstärker truppen

Efter en usel start på säsongen plockar Redbergslid in förstärkning. In i klubben kommer Montenegron landslagsman Marko Lasica. Samtidigt gör Oskar Ysander comeback i RIK.

ANNONS
|

Redbergslid har fått allt annat än en önskvärd start på säsongen plockar Redbergslid in förstärkningar i truppen. Montenegros landslagsman Marko Lasica är klar för klubben, en vänsterhänt spelare som kan spela både på kanten och som nia.

”Efter korsbandskadan på Oliver Wigmark plus att Alvin Sirén ej är spelklar efter sin korsbandskada så har klubben sökt efter att förstärka högersidan. Nu har vi äntligen hittat vår spelare”, skriver klubben på sin hemsida.

Lasica har tidigare spelar för ungerska toppklubben Pick Szeged och turkiska Besiktas. Han kommer senast från kuwaitiska klubben Al Shabbab. Han är också uttagen att spela EM för Montenegro i januari.

ANNONS

Gör comeback

Utöver nyförvärvet står det också klart att Oskar Ysander gör comeback i RIK efter att ha jobbat i den sportsliga ledningen i klubben. Han meddelade i somras att han avslutar sin karriär.

– Jättetufft beslut, jag trivs extremt bra i laget, med Bagarn som ny tränare och i föreningen som stort. Samtidigt känns det som rätt beslut, har man inte total motivation tror jag inte att man kan bidra fullt ut till laget och dess framgång, sade han då.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS