Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: MICHAEL ERICHSEN

Nyckelspelaren förlänger med Redbergslid

Han var Redbergslids näst bäste målskytt under säsongen och en viktig kugge i defensiven. Nu har Niclas Fingren skrivit på för ytterligare två år i klubben.

Säsongen är över för Redbergslid och laget bygger inför nästa säsong. Nu är en ny pusselbit på plats. Niclas Fingren har skrivit på för två nya år med klubben

LÄS MER: Så bra har Redbergslid-spelarna varit

Sommaren 2017 gick Niclas Fingren från Sävehof till RIK och nu blir han alltså kvar i klubben.

– RIK har gett mig en god möjlighet till utveckling och jag tror jag kan få en fortsatt utveckling i klubben. Jag trivs otroligt bra med gubbarna i laget och såklart är Göteborg en härlig stad att bo i, säger vänstersexan till klubbens hemsida.

Under säsongen, som för RIK tog slut i kvartsfinal mot regerande mästaren Kristianstad, var Fingren laget näst bäste målskytt, efter Tobias Johansson, med sina 114 mål. Dessutom har han varit en nyckel i det defensiva spelet där han tillsammans med främst Oskar Ysander och Jonathan Wenell bildat en stabil försvarsmur.

Redbergslid har inför nästa säsong gjort klart med mittnian Eric Forsell Schefvert som återvänder till Västkusten från Ystads IF och målvakten Adam Krantz från Guif.

LÄS MER: Det här visste du inte om spelarna i RIK

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.