Loui Sand skriver kontrakt med Kärra HF

Bara några dagar efter sin första match på flera år berättar Loui Sand att han skrivit ett kontrakt med Kärra HF i handbollsallsvenskan. ”Det har varit ett stort orealistiskt mål enligt mig”, skriver han på Instagram.

ANNONS
|

I början av 2019 berättade Loui Sand att han skulle genomgå en könskorrigering. Efter en längre frånvaro från handbollen gjorde han nyligen comeback i Kärra HF:s herrlag under en träningsmatch.

– Det gick katastrof. Komedi asså. Jag missade fyra lägen och stukade foten i ett läge, sade en skrattande Sand till GP efter matchen.

LÄS MER:Loui Sand tillbaka på handbollsplanen

Trots självkritiken så tycks comebacken ändå ha imponerat på den sportsliga ledningen i Kärra.

Sand avslöjar det själv på sin Instagram genom att berätta att hans skrivit kontrakt med laget.

”JAG HAR FÅTT KONTRAKT MED ETT ALLSVENSKT FUCKING LAG, kärra HF!”, inleder han inlägget med.

ANNONS

Längre ner skriver Sand vad kontraktet betyder personligen.

"Det har varit ett stort orealistiskt mål enligt mig men ändå på något konstigt sätt så har jag velat tro att detta skulle vara möjligt. Jag är otroligt glad och stolt.”

Sand avslutar med att lyfta fram det stöd han fått från olika håll.

”Detta är historia för mig själv som jag aldrig kommer att glömma, allt som har med denna konstiga situation att göra. Tack till ni som också tror på mig.”

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS