Lagkaptenen stannar i Sävehof

Sävehofs lagkapten Jonathan Edvardsson har förlängt med klubben och stannar ytterligare två år.

ANNONS
|

Han ledde Sävehof till SM-guld 2019 och har med sina 105 mål hittills den här säsongen gjort näst flest mål för laget. Nu har Jonathan Edvardsson skrivit på för ytterligare två år med Partille-klubben.

– Jag är oerhört stolt över att jag får möjligheten till att fortsätta utvecklas i klubben jag växt upp och fostrats i, säger 23-åringen i ett pressmeddelande.

Sävehofs sportchef Emil Berggren om förlängningen:

– Att Jonte väljer att förlänga med oss betyder jättemycket. Jonathan är en egen produkt som, trots sin ringa ålder, leder gruppen på ett föredömligt sätt. Han är lagkapten och navet i vår grupp, han har stor delaktig i att vi vunnit många handbollsmatcher, och han kommer garanterat ha del i framtida framgångar.

ANNONS

Sävehof spelade under tisdagen oavgjort mot Alingsås och ligger just nu på sjunde plats i tabellen och kämpar för att stanna på slutspelsplats tills grundserien är färdigspelad.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS