La av för ett år sedan – nu har Johan Nilsson förlängt med Alingsås

Han slutade spela handboll för ett år sedan men var snart tillbaka på planen. Nu har Johan Nilsson skrivit på för två nya år med Alingsås HK.

ANNONS
|

För ett år sedan la han handbollsskorna på hyllan. Men till sommaren blev suget för stort och Johan Nilsson var tillbaka i Alingsås HK:s matchtröja.

Trotjänaren var en av nyckelspelarna när AHK vann den nyligen avslutade grundserien.

Nu har 27-åringen skrivit på för två nya år i klubben – där han varit sedan han var tonåring.

– AHK är mitt hem och min familj, det är här jag hör hemma och det är här jag vill vara. Jag tycker att det är fantastiskt kul att spela handboll och springa in i Estrad inför de fantastiska fans som vi har och känna deras uppskattning, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS

AHK-tränaren Mikael Franzén:

– Johan är oerhört nyttig för oss både på och utanför banan och tillsammans ska vi visa även kommande säsonger att vi är bäst i Sverige. Johan brinner för AHK och har fortfarande mycket kvar att ge som handbollsspelare. Det känns riktigt bra att han stannar i ytterligare två säsonger.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS