Lönn och Wislander kvar i RIK

ANNONS
|

Lönn aviserade tidigt att han kunde tänka sig att röra på sig efter säsongen. Han var också nere i Hannover och tränade med Bundesligalaget.

–Jag känner att jag räcker till framåt, men jag behöver lägga på mig några kilo muskler ytterligare. Det går lite fortare i Tyskland och man behöver vara stor och stark för att orka en hel säsong, säger Lönn.

Han menar att säsongen blev lite speciell med mycket skador och avstängningar på spelare i laget. Att träningarna inte höll världsklass.

–Men nu kommer Larsa (Bernhardsson, Alingsås) och Henke (Lundström, Kiel) hem och det känns som det kan bli en riktigt rolig säsong. Att vi kan höja nivån ytterligare om vi får lite lugn och ro och fullt manskap på träning.

ANNONS

Lönn har fått ett kontrakt på ett plus ett år som han ska skriva på.

–Jag bestämde mig i dagarna för den här lösningen och nu tränar vi på två, tre gånger om dagen. Det känns väldigt bra, säger Lönn.

Tränaren Magnus Wislander fortsätter också tillsammans med RIK, men hur rollfördelningen i ledarstaben ska se ut är inte riktigt klart.

– Johan (Eklund, tränarkollega) har fått nytt jobb så han kommer att ha lite andra tider. Men det ska nog lösa sig. Ingenting är påskrivet, men vi är överens, säger Wislander.

ANNONS