Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Karlskrona fortsätter spöka för Aranäs

Straffräddning och chans att kvittera med tio sekunder kvar - ändå blev det en ny hemmaförlust för Aranäs i en spännande och mycket jämn match. – Vi drar alltid det kortaste strået mot Karlskrona. Jag är så trött på det, säger Tommy Atterhäll.

Efter vinsten på bortaplan mot Ystad var det ett Aranäs som hade råg i ryggen inför hemmamatchen mot Karlskrona. Men mot just det laget har Aranäs haft det tufft med många knappa förluster.

Kungsbackalaget började dock bra och hade ledningen i inledningsskedet. Men Karlskrona kom igen och i första halvleken turades lagen om att ha initiativet. Logiskt då med oavgjort 13-13 i paus.

– Vi släppte till lite för många kontringar i första halvlek och pratade i paus om att trycka på mer i andrafasen, säger Martin Lindell som gjorde sex mål under kvällen.

Istället fick Aranäs ägna större delen av andra halvlek med att jaga ikapp tvåmålsledningar för gästerna. Med 40 sekunder kvar av matchen var det också oavgjort. Då satte Möller-Madsen sin chans för Karlskrona. Trots det skulle Kungsbackalaget få två chanser till att kvittera. 

Med tio sekunder kvar av matchen räddade inbytta målvakten Bergqvist Aranäs en straff. Men Jonathan Wiklunds skott blockerades och Aranäs tunga förlustsvit mot Karlskrona fortsätter.

– Det känns som att det alltid blir dramatiskt mot Karlskrona och att vi alltid drar det kortaste strået. Man kan prata om en bra kämpainsats, men jag gillar inte det uttrycket. Handboll handlar om att ta två poäng och jag är så trött på att förlora mot dem, säger Tommy Atterhäll, som gjorde sju mål för sitt Aranäs i matchen.

Förlusten är Aranäs andra raka förlust på hemmaplan för säsongen. På måndag möter laget Malmö på bortaplan.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.