Jamina Roberts och Emil Berggren har blivit föräldrar

Jamina Roberts och Emil Berggren gick i väntans tider – till den 3 augusti. Då kom deras dotter till världen.

ANNONS
|

Sävehofs sportchef Emil Berggren och landslagsstjärnan Jamina Roberts har blivit föräldrar – det berättar Roberts i sociala medier. Den 3 augusti fick de en dotter som fått namnet Lou. På samma datum som Berggren själv fyllde 34.

”Där sitter han med sina födelsedagspresenter! Den 3 augusti fick han både nya kläder och en dotter. Att fylla 34 är inte fel verkar det som”, skriver Roberts på Instagram.

– Det känns bra. Än så länge är hon oerhört lugn och har skrikit en halv gång sedan hon föddes. Men det lär det bara bli ändring på, säger hon när GP når henne.

ANNONS

Dottern delar födelsedag med Emil. Planerat av dig då du bara behöver komma ihåg en dag nu?

– Ja! Jag är rätt smart! Barnet också!

Är du taggad på att sätta fart på karriären igen nu?

– Just nu känns det som att underlivet ska ramla ut bara jag skrattar. Jag känner att jag måste få ordning på det först. Men sen är jag absolut taggad. Jag tränade handboll förra tisdagen så förhoppningsvis är jag inte helt offside när jag väl drar igång igen. Men jag ska inte säga för mycket. Det kan hända att jag tappat både känsla och underliv när det väl är dags …

30-åriga Roberts har över 100 landskamper på meritlistan och har varit proffs i såväl Ungern som Danmark. Just nu är hon klubblös. Enligt uppgifter till GP är en återkomst till Sävehof planen när hon väl tagit sig tillbaka igen.

Emil Berggren avslutade handbollskarriären som spelare inför den gångna säsongen och blev då sportchef i Sävehof.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS