Isländska stjärnan Bjarki Már Elísson hånade 17-åring – ångrar sig

Den isländske stjärnan Bjarki Már Elísson lät känslor tar över och jublade 17-årige portugisen Fracisco Costa i ansiktet under torsdagens VM-match.
Nu ångrar han sitt beteende.
– Jag kunde bara inte kontrollera mig själv, sa Már Elísson till isländska public service RUV efter matchen.

ANNONS
|

På torsdagskvällen möttes Island och Portugal i handbolls-VM, en match som islänningarna vann med 30–24.

Bjarki Már Elísson gjorde nio av Islands 30 mål, men snacket efteråt har kommit att handla om något helt annat.

Med fem minuter kvar av matchen blev den isländske stjärnan utvisad.

Anledningen? Efter att ha gjort mål sprang Már Elísson framtill den 17-årige portugisen Fransisco Costa och jublade honom i ansiktet.

– Det var någon 17-årig pojke. Jag var tvungen att ta ner honom på jorden lite. Han är en riktigt cool kille, men han var en bit bakom mig och drog mig i tröjan. Jag vet inte varför jag gjorde det. Jag kunde bara inte kontrollera mig själv, förklarade han för Islands public service RUV.

ANNONS

Dagen efter matchen ångrade Elísson sig dock.

– Jag gjorde utan tvekan fel genom att jubla i ansiktet på honom. Vi hade en mindre sammandrabbning tidigare i andra halvlek där han drog i min tröja och anklagade mig för att ha filmat. Han lyfte också upp mig i mina shorts, så jag lät bara mina känslor ryckas med, säger han till danska TV2 Sport och fortsätter:

– Det är inget jag är stolt över, men det som hände hände, och som tur var straffade de oss inte för det. Jag ångrar det, men det var kul att se bilderna på det efteråt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS