Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Jonas Ekströmer/TT
Bild: Jonas Ekströmer/TT

Isabelle Gulldén är gravid

Hon hade inte tänkt att skaffa barn förrän efter OS. Men den planen fick ändras.
Nu ska Isabelle Gulldén bli mamma.
– Det här var en positiv överraskning, säger Gulldén till Sportbladet.

I mitten av juli är det dags. Då ska Isabelle Gulldén och sambon Linus Persson bli föräldrar till en son. Och graviditeten var inte planerad.

– Nej, inte alls faktiskt. Det är jättekul såklart och vi är jätteglada men planerad var den inte. Jag hade inte tänkt skaffa barn före OS. Så det här var en positiv överraskning, säger Gulldén till Sportbladet.

Under EM i december drogs hon med skadeproblem på en fot. Precis innan mästerskapet fick hon också reda på att hon skulle bli mamma något hon berättar att hon kände av konditionsmässigt.

Sista matchen i EM spelade hon mot Ryssland på grund av att hon inte kunde ta de smärtstillande tabletterna som behövdes för hennes skada.

– Kroppen var helt kass och jag kunde inte få den behandlingen som jag egentligen behövde.

Inför säsongen flyttade hon till Frankrike och Brest. Nu får klubben dock klara sig utan sin stora stjärna – men Gulldén vill tillbaka så snabbt som möjligt.

– Ja, självklart. Jag vill fortsätta spela efteråt. Jag har ett 1+1-årskontrakt kvar med Brest efter den här säsongen. Klart att jag hoppas vara tillbaka så snabbt jag kan. Men nu fokuserar jag på detta och så får vi se vad som händer sen, säger Gulldén till Sportbladet.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.