Heid värvar Ebba Lundstedt från konkurrenten Lugi

Handbollssäsongen stängdes i förtid och fokus är nu på nästa säsong. Nu värvar Heid från SHE-konkurrenten Lugi. Förre Sävehof-spelaren återvänder till Västkusten.

ANNONS
|

Nyligen kom beskedet att veteranen Annica Smidje fortsätter karriären i Heid. Nu bygger laget vidare inför nästa säsong.

Ebba Lundstedt värvas in från Lugi. Hon återvänder till Västkusten, som hon lämnade förra sommaren när hon gick från IK Sävehof till Skåneklubben.

– Ebba fanns i mitt block redan för ett år sedan, men då blev det ett annat val för henne. Fantastiskt kul att det gick i lås nu, säger Heids sportchef och tränare Christer "CK" Karlsson i ett pressmeddelande.

I Lugi hade Lundstedt svårt att få speltid och kontraktet med Lugi bröts i förtid vilket möjliggjorde en flytt till Göteborg.

ANNONS

– När väl det var bestämt fick jag kontakt med CK och det var inte svårt att tacka ja till BK Heid, det ska bli riktigt roligt, säger mittsexan, som innan hon gick till Sävehof 2017 representerade Heid, i pressmeddelandet.

"CK" Karlsson om sitt 22-åriga nyförvärv, med Mölndal som moderklubb:

– Hon är alldeles för bra för att bli sittande på en bänk med begränsad speltid, detta är en spelare som har alla möjligheter att bli riktigt bra.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS