Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: MICHAEL ERICHSEN

Heid värvar Önnereds lagkapten

Heid laddar för kval för att hålla sig kvar i SHE – och stärker upp laget inför nästa säsong. Under onsdagen presenterades Önnereds lagkapten Jessica Ehrnbring.

Heid slutade elva i SHE och får kvala för att hålla sig kvar. Samtidigt som laget laddar gör kval mot Eslöv fortsätter truppbygget inför nästa säsong.

Nyligen skrev Sävehofs landslagsspelare veteranen Elin Hallagård på för klubben. Nu är det Önnereds lagkapten Jessica Ehrnbring som kritat på ett tvåårskontrakt.

– Det var inget lätt beslut att lämna Önnered för en lokalkonkurrent, men jag har alltid velat ha CK (Christer Karlsson) som tränare, säger mittnian i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Hallagård var på väg att lägga ner karriären – skrev på för seriekonkurrenten

Det är en viktig pjäs som Önnered tappar. Ehrnbring är förutom lagkapten en stark målskytt. Hon gjorde under grundserien 100 mål för klubben och blev med det lagets bästa målgörare.

– Jag har försökt att värva henne två gånger tidigare, detta blev tredje gånger gillt. Jessica är en playmaker med ett unikt spelsinne. Heids lagbygge för att utmana fortsätter, säger Christer Karlsson som tar över som tränare i Heid från den 1 maj.

Heid inleder kvalet mot Eslöv på torsdag 28 mars.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.