Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Arkivbild. Foto: MICHAEL ERICHSEN/BILDBYRÅN

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Heid föll i tät drabbning: "Tufft att förlora"

Heid föll i en tuff och jämn match mot Skuru där de små marginalerna avgjorde. – Känslan inför matchen var att vi kunde vinna, säger Camilla Hulgren Dahlberg tränare i Heid.

Det blev efter en jämn match men till slut en tuff förlust för ett Heid som ändå kunde hålla jämna steg mot Skuru hela matchen. 

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

– Det är en jämn match hela matchen igenom. Första halvlek spelar vi väldigt disciplinerat och får dem dit vi vill, säger Hultgren Dahlberg. 

Höstens match förlorade Heid borta, och inför gårdagens match pratade man i Heid om att inte slarva i anfallet. Skuru är ett lag som är bra på straffa motståndarens misstag, något de lyckades med i mötet i höstas.  

– Känslan inför matchen var att vi kunde vinna. Vi ville att de verkligen skulle jobba och visa att det inte var förlorat på förhand. 

Första halvlek blev jämn och i andra halvlek lyckades Heid jobba sig upp i ledning efter en bra inledning av halvleken. Men en bit in i andra halvlek blev Skuru för starkt och gick om och kunde tillslut vinna med 31-27. Trots förlust är Hultgren Dahlberg, positiv till insatsen. 

– Vi spelar stundtals jättebra och det är något vi tar med oss till våra kommande matcher. Det är en skön känsla, även om det är tufft att förlora, säger hon. 

Härnäst väntar Krisitanstad borta för Heid. Hultgren Dahlberg berättar att de kommer fortsätta jobba på med disciplin i anfallsspelet och att värdera lägen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.