Jim Gottfridsson möter pressen på plats i Tokyo.
Jim Gottfridsson möter pressen på plats i Tokyo. Bild: DANIEL STILLER

Glädjebeskedet – stjärnan frisk för spel

Jim Gottfridsson klev av vänskapsmatchen mot Danmark med en skadad fot. Nu kommer glädjebeskedet – mittnian är redo för spel redan i premiären.

ANNONS
|

Under vänskapsmatchen mot Danmar inför OS klev handbollslandslagets storstjärna Jim Gottfridsson med vad som såg ut att vara en skadad fot.

Flensburgstjärnan stod sedan över genrepet mot Norge.

Men nu kommer ett glädjande besked – mittnian är redo för spel i premiären mot Bahrain.

– Jag har fått tio dagar med mycket rehab och behandlingar. Foten blir bara bättre och bättre, att jag klev av mot Danmark var en säkerhetsåtgärd för att inte förvärra den. Dagarna efter den matchen har gjort väldigt mycket nytta för mig, säger Gottfridsson till Expressen.

Under OS kommer spelschemat vara intensivt, och trots en coronasäsong i benen med tätt matchande är inte Jim Gottfridsson orolig att det ska kunna påverka hans medverkan i OS.

ANNONS

– Nä, jag är van från tyska ligan att spela ett tajt schema och springa med lite småskador. Just nu känns kroppen hundra procent. Då tänker inte jag inte på att det kan bli värre.

Enligt Gotfridsson är han redo för 60 minuter effektiv speltid redan mot Bahrain

– Det utgår jag ifrån. Om Glenn (Solberg) vill att jag ska spela så spelar jag.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS