Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Felix och Simon Möller förlänger med IK Sävehof

IK Sävehof har presenterat dubbla förlängningar.
På sin hemsida meddelar klubben att man säkrat upp bröderna Felix och Simon Möller till 2025.
– Väldigt härligt att våra två kanske största kulturbärare förlänger, säger tränare Michael Apelgren.

De båda har fostrats i IK Sävehof sedan barnsben och har tagit sig hela vägen upp till handbollsligan. Nu står det klart att Felix och Simon Möller stannar kvar i klubben i ytterligare några år.

På sin hemsida meddelar IK Sävehof att man har förlängt kontraktet med bröderna fram till säsongen 2024-2025.

– Vi är mycket glada att Simon och Felix förlänger sina kontrakt. Simon har visat den här säsongen att han verkligen tillhör toppen av ligan. Med sin vinnarskalle och att han alltid ger allt visar han vilken stor förebild han är för alla ungdomar i klubben, säger klubbens elitansvarige John Stenbäcken.

Tränaren: ”Våra två kanske största kulturbärare”

Simon Möller, storebrorsan, är målvakt och har den senaste tagit över rollen som förstaval mellan stolparna. Felix Möller är mittsexan som på riktigt har blivit en ledare i Sävehof och som konkurrerar om allt mer speltid i landslaget.

Klubbens tränare Michael Apelgren är glad över att få behålla Möller-duon.

– Väldigt härligt att våra två kanske största kulturbärare förlänger och visar att dom vill vara med och fortsätta att gå i bräschen för att bygga det vi startat de senaste åren. Vi är en klubb som ska bygga A-laget mest på våra egna produkter eftersom vi har en så fantastisk akademi- och ungdomsverksamhet och då är det extra viktigt för oss att dessa är kvar och leder laget när dom är i Simon och Felix ålder.

Han fortsätter:

– Det ska bli kul att jobba vidare med dem och tror att om vi fortsätter jobba hårt så kommer vi få se bröderna Möller med nya utmaningar i framtiden, säger han.

LÄS OCKSÅ: Hyllar Sverige: "Er tid kommer"

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.