Fansens hälsning efter hjärtproblemen: ”Magiskt”

Ingen Vetle Eck Aga på planen. Men på läktaren hyllades han ändå. Norrmannen har fått lämna sjukhuset efter de otäcka hjärtsymtomen – och hälsar tillbaka till fansen. ”Helt magiskt!”, skriver han i ett sms om supportrarnas budskap.

ANNONS
|

Det var i söndags som GP kunde berätta att Sävehofs norske storstjärna Vetle Eck Aga tvingades avbryta möte två i semifinalserien med Ystad.

Aga drabbades av hjärtklappning – och väl i Göteborg fick han föras till Östra Sjukhuset.

– Det är några värden på blodprovet som visade tecken på att det är någon form av skada på hjärtmuskeln eller dess celler. Det kan vara en inflammation eller en liten infarkt, sa han därifrån till GP.

Stjärnan blev kvar på sjukhuset i flera dagar, men berättar nu att han blivit utskriven i dag, måndag.

”Jag mår okej”, skriver han i ett sms.

ANNONS

”Vi älskar Vetle”

Hemifrån fick han följa den viktiga semifinal tre. Men trots att han inte var på plats dök hans namn upp på läktaren i Partille Arena.

Det var supportergruppen Kamikazes som vecklade ut en banderoll med texten ”Vi älskar Vetle” kort innan avkast.

En banderoll som inte gick honom förbi.

”Den såg jag. Helt magiskt!”, skriver han i ett sms.

Fansen skanderade sedan samma ramsa under matchen, och speakern kungjorde efter slutsignal att segern var för den saknade lagkamraten.

Oavsett hur lång semifinalserien blir ser norrmannen ut att ha gjort sin sista match i Sävehoftröjan för denna gång. Den osäkra situationen med hans hjärta gör att det förmodligen inte blir mer spel säsongen 2021/22.

Till nästa säsong är han klar för norska Kolstad.

LÄS MER:IK Sävehofs Vetle Eck Aga drabbad av hjärtklappning

LÄS MER:Vetle Eck Aga om flytten till norska miljardärsklubben

LÄS MER:Sävehof ska samla kraft – för Vetle Eck Aga

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS