Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Bildbyrån

Dubbla hemmasegrar för Önnered

Det var handbollsfest i ÖHK-hallen under söndagen när både klubbens damer och herrar spelade hem två poäng.

ANNONS
|

Önnereds damer inledde handbollsdagen i ÖHK-hallen med en jämn match mot Lugi. I halvtid var ställning 8-7 till hemmalaget och med en kvart kvar av matchen var det hel jämnt, 14-14, mellan lagen, som ligger på placeringar efter varandra i tabellen.

Då satte hemmalaget in ett litet ryck och vann till slut med fyra mål, 24-20. Linnea Säreborn stod för sju mål framåt och var med det laget bästa målskytt.

Efter damernas seger tog herrarnas vid och fortsatte på vinnarspåret när Hammarby stod för motståndet.

Önnered kopplade tidigt grepp om matchen och släppte det sedan inte. Resultatet skrevs till slut till 31-24 och även i den segern hade hemmalaget två sjumålsskyttar: David Wattström och Daniel Blomgren, som alltjämt toppar skytteligan i Handbollsligan.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS