Andreas Palicka klar för PSG

Andreas Palicka satsar vidare när hans nuvarande kontrakt löper ut. Den 35-årige landslagskaptenen är klar för storklubben PSG.

ANNONS
|

Andreas Palicka var lagkapten för de svenska handbollsherrarna i OS och stod för en rad viktiga räddningar under turneringen.

På klubblagsnivå har han representerat tyska Rhein-Neckar Löwen sedan 2016 och kontraktet med Bundesligaklubben löper ut efter den här säsongen.

Nu är det klart vad nästa äventyr blir för Palicka.

35-åringen har skrivit ett tvåårskontrakt med den franska storklubben Paris Saint-Germain som börjar gälla 2022.

– Att komma till en klubb som Paris Saint-Germain är en stor stund i min karriär. Klubben har under flera år visat klass på högsta nivån med flera titlar. Jag ser fram emot att bära tröjan och hjälpa laget att nå sitt mål, säger svensken i ett uttalande.

ANNONS

PSG har vunnit sen franska ligan sju år i red och slutade trea i Champions League den senaste säsongen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS