Andreas Berg viral efter Guif-matchen: ”Jävligt tur att jag har ett barn”

Andreas Berg har roat, och möjligen förfärat, den handbollsintresserade under många år med sina uttalanden. I en intervju med TV4-sporten slår Kärrasonen, numera i Önnered, till igen:
– Han slog mig i pungen!

ANNONS
|

Det var efter segern mot Guif som 11-målsskytten för kvällen intervjuades av TV4-sporten. Han hörs då mumla något om en pung.

– Förlåt, vad sa du nu? hörs reportern.

– Jag har jävligt ont och mår lite illa. Våran lagkapten slog mig i pungen det sista som hände. Det är jävligt tur att jag har ett barn i alla fall. Men jag hade ju tänkt fira med en liten runk...

Andreas Berg som 2013 för övrigt stängdes av för att själv ha utdelat ett pungslag mot Rimbos Endrit Abdullahi.

Och det är alltså inte första gången 28-årige Berg är i farten med minnesvärda ord. Han har gjort sig känd som en citatmaskin och har i en tidigare GP-intervju berättat om hur folk på krogen kallat honom ”den mest pantade jäveln som finns”.

ANNONS

Senare i intervjun med TV4 kommer samtalet in på lagkamraten Anton Hallbäck som skadades under matchen och Andreas Berg berättar att han dragit armbågen ur led. Tonen är förstås nedstämd men sedan börjar han prata om färdsättet.

– De samåkte i alla fall till sjukhuset. Spara på miljön, och bensin...

LÄS MER: Andreas Berg briljerade i Önnereds seger

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS