Andra raka segern för Sävehof

Ett stabilt spelande Sävehof besegrade Karlskrona med 31-21. - Vi gjorde det vi skulle, säger sjumålsskytten Gzim Salihi.

|

19-åringen har fått en hel del speltid på sistone - och tackar för förtroendet med bra spel och och en hel del mål.

-Det gäller att ta chansen när man får den, samtidigt som självförtroendet växer, man vågar ta fört sig mer,säger han.

Sävehof hade uppenbartladdat batterierna under uppehållet.

Inledningen av matchen var dockjämn men efter en knapp kvart var det Sävehof som tog greppet.

Fem mål på knappt sex minuter i slutet av halvleken talar sitt tydliga språk och Sävehof kunde gå till pausvila med ledningen 18-11.

- Det kändes som om vi stängdematchen där, säger Gzim Salihi.

Sävehof behöll greppet i andra och stundtals var det bara ett lag på plan, Sävehofs var så mycket mer effektivt i allt man tog för sig och vann till slut med tiobollar.

-Ett resultat som rättvist speglar matchen, säger Gzim Salihi.

Segern var andra den andra raka för Sävehof

- Efter en motig början av serienkänns det förstås bra och gör att vi kan spela mer lugnt och metodiskt i matcherna. Då kommer även resultaten, säger Gzim Salihi efter segern.