Alingsås krossade AIK

Jämnt och tätt inledningsvis – sedan ryckte Alingsås och spelade hem två poäng borta mot AIK.
– Vi genomför matchen på ett bra vis, säger Alingsås målvakt Niklas Kraft till C More.

ANNONS
|

Alingsås start på säsongen har varit mycket upp och ner. Men på sistone har Mikael Franzéns manskap allt mer börjat hitta rätt.

Storseger mot Önnered hemma senast följdes på söndagen upp av en två nya poäng borta mot AIK.

Det var dock helt jämnt till en början. AIK, jumbo i tabellen, stod upp bra och efter tolv minuters spel var ställningen 5–5.

LÄS MER:Möt Andreas Berg – svensk idrotts största citatmaskin

Då la Alingsås i en högre växel. Niklas Kraft bjöd på ett par vassa räddningar samtidigt som gästerna fick till både försvars- och anfallsspel.

I paus var det bortaledning 15–8.

"Vi genomför matchen bra"

Övertaget var aldrig nära att tappas i den andra halvleken. Alingsås med Felix Claar och Mishels Liaba i spetsen kunde komfortabelt spela in ytterligare två poäng.

ANNONS

– Jag tycket att vi genomför matchen bra. AIK hade lite otur, främst i första halvlek, som gjorde att de halkade efter. De hade lite stolpträffar och sådär, säger Niklas Kraft till C More.

Vinsten gör att fjolårssemifinalisten är uppe på andra plats i en haltande tabell.

– Helst hade vi haft en seger till, men överlag är det bra, säger Niklas Kraft till C More om Alingsås inledning på säsongen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS