Johan Nilsson.
Johan Nilsson. Bild: AVDO BILKANOVIC

Alingsås HK:s Johan Nilssons säsong över

För en dryg vecka sedan skadade Alingsås Johan Nilsson knät. Nu kommer beskedet att det handlar om en korsbandsskada och säsongen är därmed över för 28-åringen.

ANNONS
|

Det var i träningsmatchen mot Önnered för en dryg vecka sedan som olyckan var framme för Alingsås Johan Nilsson som åkte på en knäskada.

Nu har skadedomen kommit: främre korsbandet är av och säsongen är över för Nilsson redan innan ligaspelet startat.

– Det var ingen kroppskontakt och ingen vidare fart, men när jag skulle trycka snett ut mot höger så vek sig vänsterknät, säger Nilsson om skadesituationen till klubbens hemsida.

Ett tungt avbräck för Alingsås som nyligen meddelade att försvarsgeneralen Fredrik Teern lämnar klubben för att satsa på sin civila karriär.

– Det är tråkigt för oss, men framför allt för Johan som hade sett fram emot den här säsongen så mycket. Vi kommer inte att ersätta honom i dagsläget, utan vi har Andreas Lang och Joshua Mesias Wästerlund där, men stänger heller inte några dörrar för en värvning på nio meter framöver då vi i dag fått besked att varken Fredrik Teern eller Johan Nilsson kommer att spela den här säsongen, säger klubbens sportchef Christer Mårtenson till hemsidan.

ANNONS

LÄS MER:Fredrik Teern lämnar Alingsås HK

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS