Sista omgången avgör huruvida Linnea Säreborn och Önnered får lira slutspel.
Sista omgången avgör huruvida Linnea Säreborn och Önnered får lira slutspel. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Önnered lyckades inte säkra slutspelsplatsen

Hade laget tagit minst en poäng mot Kristianstad hade slutspelsplatsen varit klar. Men bortalaget var betydligt starkare, vilket innebär att Önnereds slutspelsdrömmar avgörs i sista omgången.

ANNONS
|

Det var i den andra halvleken som Önnereds damlag förlorade matchen. Bortalaget la in ett ryck direkt i början av andra halvlek och Önnered återhämtade sig aldrig. Slutresultatet skrevs till slut till 20–30, efter halvtidssiffrorna 12–14.

Nu avgörs allt i den sista omgången, där det för Önnered räcker att ta poäng mot starka Skara. Skulle man förlora där får man hoppas att H65 Höör, Sävehof eller Kungälv kan hjälpa till att sätta käppar i hjulet för konkurrenterna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS