Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Förbundskapten Erik Hamrén.

Hamrén om reklamfilmen: "För fansen"

Slå på en tv-apparat i dag och chansen är stor att du får se förbundskapten Erik Hamrén stå där och veva med en svensk landslagströja, höja rösten och i ett brandtal slå fast att "tillsammans är vi jävligt starka".

Hamrén, som höll ett tal innehållandes samma formulering för ett par år sedan, har ställt upp i en stor sportkedjas reklamfilm inför EM-sommaren.

- Jag tyckte det var en bra grej att ställa upp för, eftersom det var riktat till fansen. Jag har stor respekt (för supportrarna) och har haft en enorm glädje av dem under de här åren. Så det här var väl att bjussa tillbaka, med lite glimt i ögat, förklarar han.

Hamrén drar paralleller till hur Atletico Madrids ikoniske tränare Diego Simeone flera gånger försökte veva igång sina supportrar under lördagens Champions League-final mot Real Madrid.

- Vi såg det inte minst i går, under Champions League-finalen, hur det ena lagets tränare försökte få hjälp av sin klack. Och det förväntar jag mig att vi ska få i sommar. Så det här var mitt sätt, säger han.