Joel Nilsson, här till vänster, i Mjällbytröjan i en match mot Hammarby – hans nästa klubbadress. Arkivbild.
Joel Nilsson, här till vänster, i Mjällbytröjan i en match mot Hammarby – hans nästa klubbadress. Arkivbild. Bild: Patric Söderström/TT

Hammarby värvar från Mjällby

ANNONS

Hammarby har gjort klart med sitt första nyförvärv inför nästa fotbollssäsong. Från allsvenska konkurrenten Mjällby hämtas Joel Nilsson, 27.

"Joel är en spelare vi har haft ögonen på länge. Han har en stor löpkapacitet och spelar med mycket fart och hög energi. Med de egenskaperna blir han ett starkt tillskott till vår högerkant, och vi räknar med att han kommer att bli en av våra bärande spelare", säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson i ett pressmeddelande.

Nilsson ansluter till Stockholmsklubben vid årsskiftet, och kontraktet sträcker sig över två år med option på ytterligare ett år.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS