Lewis Hamiltin förlänger med Mercedes. Arkivbild
Lewis Hamiltin förlänger med Mercedes. Arkivbild Bild: Darko Vojinovic/AP/TT

Hamilton förlänger med Mercedes

Lewis Hamiltion har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Mercedes. Avtalet uppges enligt The Guardian vara värt över 471 miljoner kronor.

ANNONS
|

Den sjufaldiga världsmästaren Lewis Hamilton förlänger med Mercedes, det bekräftar det tyska stallet i ett pressmeddelande.

Hamilton har skrivit på för två nya säsonger och stannar därmed i Mercedes till och med 2023.

"Jag är väldigt glad att meddela att vi förlängt vårt partnerskap ytterligare två år. Vi har åstadkommit mycket tillsammans men vi har mycket kvar att göra, både på och utanför banan", skriver Hamilton på Instagram.

Enligt The Guardian får Lewis Hamilton en rejält slant för det nya kontraktet.

Avtalet uppges vara värt 40 miljoner pund, vilket innebär cirka 471 miljoner kronor.

Hamilton har vunnit de fyra senaste världsmästerskapen, men ligger just nu tvåa bakom Red Bulls Max Verstappen efter åtta körda lopp. I helgen avgörs Österrikes GP.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS