Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Här förlovar sig OS-stjärnan på rugbyplanen

OS skapar minnen för livet. För vissa mer än för andra. Den brasilianska rugbyspelaren Isadora Cerullo förlovade sig under måndagen med sin Marjorie på en rugbyplan - mitt under brinnande OS.

Kärleken blomstrar i Rio de Janeiro. 

Nu har spelens första förlovning ägt rum. Det brasilianska paret Marjorie Enya och Isadora Cerullo förlovade sig efter prisutdelningen i världshistoriens första OS-rugby. 

Isadora Cerullo spelar i det brasilianska landslag som slutade nia i detta, det första rugby-OS. I samband med prisceremonin höll hennes flickvän, arena-funktionären Marjorie Enya, tal inför den samlade publiken och bad om Isadora Cerullos hand. 

- Så fort jag visste att hon var med i truppen tänkte jag att jag var tvungen att göra det speciellt. Jag vet att rugby-personer är underbara och att de skulle omfamna det. Jag vill visa människor att kärlek segrar, sa Enya till BBC efter den lyckade förlovningen. 

Paret har varit tillsammans i två år och flyttade till Sao Paolo tillsammans för att Cerullo skulle kunna ta en plats i Brasiliens trupp till spelen. 

Isadora Cerullo var lycklig efter förlovningen på OS rugbyarena. 
Isadora Cerullo var lycklig efter förlovningen på OS rugbyarena.