Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Thomas Björn, Alex Norén, Henrik Stenson och Andrew Johnston är några att spelarna att hålla ögonen på under tävlingarna på Hills.  Bild: Bildbyrån
Thomas Björn, Alex Norén, Henrik Stenson och Andrew Johnston är några att spelarna att hålla ögonen på under tävlingarna på Hills. Bild: Bildbyrån

Här är utslagstiderna du inte får missa

Snart är det dags att dra i gång Scandinavian Invitation på riktigt. GP listar fem bollar värda att följa under första dagen.
Bild: MATHIAS BERGELD
Bild: MATHIAS BERGELD

Ricardo Gouveia, Jens Danstorp och Johan Edfors:

Portugisen Gouveia och Danstorp får ursäkta. Många är göteborgarna och svenska golfentusiaster som vill se och följa hemmaspelaren och profilen Johan Edfors. Padelracket är nedlagt i fodralet denna helgen. Nu ska säsongsdebuten ske på Hills. Och frågan är om detta blir det stora steget mot den riktiga återkomsten på touren?
Bild: CHARLES PLATIAU
Bild: CHARLES PLATIAU

Thomas Björn, Chris Wood och Tom Lewis:

Thomas Björn har vunnit mycket. Väldigt mycket. Även om hans spel inte är vad det en gång varit så är det fortfarande en man att hålla ett extra öga på under den första speldagen. Med sig ut på första rundan har han Tom Lewis med två segrar på Europatouren samt Chris Wood, som inte är i form, men som har en hög kapacitet i sig.
Bild: DANIEL STILLER
Bild: DANIEL STILLER

Henrik Stenson, Marcus Kinhult och Matthew Fitzpatrick:

Världsstjärnan. Ett av svensk golfs största framtidshopp – som redan tagit sin första seger på Europatouren. Och Nordea Masters-vinnaren från 2016. Ja, besökarna behöver inte vänta länge innan de kan följa en boll med hög kaliber. Det är långtifrån en omöjlighet att någon av dessa tre, kanske rent av alla, är med i toppen när tävlingen summeras.
Bild: PETTER ARVIDSON
Bild: PETTER ARVIDSON

Alex Norén, Paul Waring och Erik van Rooyen:

I fjol var det Paul Waring som drog det längsta strået när Hills stod som värd för Nordea Masters. 14 under par noterades han för. Kan han komma upp i samma nivå i år? Första speldagen kommer han att spela med stabila Erik van Rooyen men framför allt – hemmahoppet Alex Norén. Som jagar sin tredje ET-seger i karriären på svensk mark.
Bild: JASON CAIRNDUFF
Bild: JASON CAIRNDUFF

Andrew Johnston, Adrian Otaegui och Adri Arnaus:

På tisdagen då det stod inspelsrunda på schemat var det ungdomar som ville ta selfies med honom på rangen. Andrew Johnston tog sig tid och ställde glatt upp. Många vill ha en bit av "Beef". Första speldagen med Adrian Otaegui och inte minst Adri Arnaus som pressade Thomas Pieters i förra helgens ET-tävling där Arnaus slutade tvåa.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.