Här är trion som köpt Zlatans lyxhus i Åre

När Zlatan Ibrahimovics lyxhus kom ut på Hemnet för en månad sedan var intresset stort. Nu, en knapp månad senare, träder köparna av huset fram.

ANNONS
|

GP har tidigare skrivit om huset i Åre som såldes för 30 miljoner kronor.

– Den prislappen hör inte till vanligheten, sa mäklaren Cecilia Edfeldt Jigstedt som sålde huset.

– Vi sålde det på åtta eller nio dagar. Det gick fortare än vad jag hade förväntat mig, men allt gick väldigt smidigt, sa hon vidare.

”Vi kommer att vara mycket ute i naturen”

Då ville hon inte berätta vem som hade köpt huset – men nu väljer köparna själva att berätta.

Det är en trio bestående av techmiljardären Saeid Esmaeilzadeh och hans vänner tillika kollegor Kamjar Hajabdolahi och Sebastian Karlsson som har köpt huset.

För många fotbollsintresserade är Sebastian Karlsson ett bekant namn. Han var nämligen tidigare målvakt i Degerfors IF. För Östersunds-Posten berättar han om köpet.

ANNONS

– Vi alla har barn så det blir perfekt för kidsen som är i samma ålder att få möjligheten att umgås. Vi kommer att vara mycket ute i naturen, för det älskar vi allihopa, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS