Häckens klubbdirektör Dennis Andersson slutar

Dennis Andersson lämnar rollen som klubbdirektör i BK Häcken, det meddelar kubben i ett pressmeddelande.
– Nu känner jag att det är tid för någon annan att ta över, säger han.

ANNONS
|

Efter tio år som klubbdirektör för BK Häcken har Dennis Andersson meddelat klubbens styrelse att han lämnar uppdraget.

Han lämnar över positionen som klubbdirektör vid årsskiftet. Han kommer samtidigt sitta kvar som generalsekreterare för Gothia Cup, där han vill fortsätta arbeta och utveckla turneringen.

LÄS MER:Andersson om beslutet: "Svårt att fatta"

– De här tio åren som ansvarig för BK Häcken, med allt det vi har åstadkommit, har varit en fantastisk resa. Nu känner jag att det är tid för någon annan att ta över den resan, inte minst med tanke på att jag fyller 65 år i vinter. Samtidigt känns det oerhört stimulerande att få möjligheten att fortsätta arbeta med Gothia Cup, säger Dennis Andersson.

ANNONS

LÄS MER:"Inget helgon, men unik – bakom Gothia och därmed Häcken"

Rekryteringen av en ny klubbdirektör är igång och Andersson stannar tills en ersättare är på plats.

– Vi står inför en förändring i klubben men vi gör detta på Häcken-vis, metodiskt och med kontinuitet där vi tryggar våra processer för att få en naturlig övergång. Vi är också glada över att vi får behålla Dennis i Gothia Cup, säger BK Häckens ordförande Anders Billström till klubbens hemsida.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS