Gustin lägger av: "Rätta beslutet att ta"

Den 27-åriga högersexan Daniela Gustin lägger av efter säsongen, bekräftar hon för Handbollskanalen.

ANNONS
|

"Efter 2,5 år med smärtor och ett kontraktutlöp till sommaren, så känns det som det rätta beslutet att ta för mig, även fast det inte var enkelt. Jag har valt att avsluta karriären helt, men man ska aldrig säga aldrig", skriver Sønderjyske-spelaren.

Gustin har gjort 32 landskamper för Sverige, på vilka hon stått för 67 mål. Hennes senaste framträdande i blågult var i VM-kvalmatchen mot Ukraina i Lund i april förra året.

Hon spelade även i EM 2018, men skadade korsbandet i Sveriges fjärde match.

Förutom Sønderjyske har Gustin även representerat klubbar som TSV Nord Harrislee, Füchse Berlin och Bietigheim i Tyskland, Randers och Horsens i Danmark samt Kärra i Sverige.

ANNONS

Moderklubben är Backa HK men det var i Kärra HF som Gustin började spela seinorhandboll och därifrån hon 2013 lämnade för TSV Nord Harrislee.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS