Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: INSIDEFOTO
Bild: INSIDEFOTO

Gustafson på väg till Verona

Samuel Gustafson, 23, är på väg att bli utlånad på nytt. Den här gången är det Verona som blir ny klubbadress för svensken, enligt uppgifter till GP.

Han lämnade BK Häcken för spel i Torino i Serie A under sommaren 2016. Där blev det inte så mycket speltid under resterande del av säsongen 2016-17 och början av den efterföljande säsongen.

Då blev han utlånad till Perugia i Serie B och fick desto mer speltid. På 20 matcher startade han 16 matcher i ett Perugia som slutade på en åttondeplats i den italienska andraligan.

Nu är han på väg att bli utlånad på nytt från Torino. Den här gången är det Verona som åkte ur Serie A som är på väg att låna in mittfältaren.

Enligt uppgifter till GP är det ett säsongslån som gäller utan någon inbakad köpoption och Samuel Gustafson genomgår under fredagen en läkarundersökning i Italien.

"Det stämmer att jag och Samuel är i Italien. Vi hoppas på en lösning under dagen", skriver hans rådgivare Carl Fhager i ett sms till GP.

Verona tränas av världsmästaren från 2006, Fabio Grosso, och siktar på att ta sig tillbaka till Serie A så snabbt som möjligt.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.