"Ge honom ett kontrakt – låt honom själv fylla i summan"

Hur tungt är det egentligen att vara värvad som stjärna men stå på noll poäng efter fyra matcher? Hur sköna var veckans två segrar för Frölunda? Hur bra har Lucas Raymond varit och hur blir det med Ryan Laschs framtid? Det och mycket mer i veckans avsnitt av "Fjärde perioden".

ANNONS
|

Det är dags för det tredje avsnittet av GP-sportens hockeypodcast "Fjärde perioden". Då blir det fokus på Frölundas två raka segrar i SHL mot Linköping respektive Örebro.

Vad betyder de två segrarna för lagbygget?

Hur många steg framåt tog Frölunda?

Vilka farhågor finns det fortfarande?

Det blir även snack om Frölundas nya supertalang, Lucas Raymond samt de två "nollorna" Nicklas Lasu och Johan Sundström.

Vi pratar även framtiden för Ryan Lasch som sitter på ett utgående kontrakt med huvudpersonen själv och sportchef Fredrik Sjöström.

Dessutom listar Johan Rylander de fem bästa spelarna i Frölunda – såhär långt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS