Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/2

Gais nya tränare tillbaka efter olyckan

I dag börjar Bosko Orovics kontrakt med Gais att gälla och imorgon är det planerat att han ska ha sin första träning med laget. Nu har han också fått läkarnas tillåtelse att vara på plats. - Jag har fått en rullstol för att kunna ta mig dit, vilket ju knappast är optimalt men jag vill verkligen vara på plats så det får gå, säger han till klubbens hemsida.

Det var i slutet på juni som Gais nya tränare Bosko Orovic var med i en trafikolycka. Tidigare under veckan kunde GP rapportera att han genomgått den sista operationen för sina skador och att den blev lyckad. Nu väntar en lång läkningsprocess, men nu står det klart att han tillträder sin tränarposition som planerat.

– Jodå, det är ganska bra och jag siktar på att vara med på träningen på måndag. Eller säg så här, jag har fått permission av läkarna för att vara med och händer det inget under kvällen eller natten så kommer jag att vara på Gaisgården i morgon bitti. Jag har fått en rullstol för att kunna ta mig dit, vilket ju knappast är optimalt men jag vill verkligen vara på plats så det får gå, säger Orovic till klubbens hemsida.

Han fortsätter:

De som känner mig vet att jag inte ger mig i första taget och jag kommer att kämpa för att kunna vara med vid alla träningar framöver. Sedan handlar det ju om att kunna hantera smärtan och blir det för jäkligt så får jag väl se hur vi kan lösa det.

Trots att han är mitt uppe i att kämpa för sitt tillfrisknande är han taggad på att sätta igång och ta sig an Gais.

– Jag kan säga är att jag kommer att göra allt som står i min makt för att lyckas med GAIS, det har ni mitt löfte på.

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.