Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

John Guidetti, till vänster, har en bra relation med Zlatan Ibrahimovic.

"Gärna varit kompis med Brad Pitt"

Superstjärnans syrliga uttalanden tidigare är historia. John Guidetti, 24, stortrivs med den elva år äldre anfallskollegan Zlatan Ibrahimovic.

Sommaren 2013 hade John Guidetti gått en hel fotbollssäsong utan att synas till på planen och svenska medier rapporterade flitigt om den mystiska skada som höll honom borta.

Och i juni det året gick Zlatan Ibrahimovic ut och sade så här, med riktning mot den unge anfallstalangen:

- Det enda jag vet om Guidetti är att han har haft ett bra år i Feyenoord. Det har stått om honom, men inget om det på planen. Han är fortfarande ung, men det måste hända något på planen, inte bara svart på vitt i tidningarna, sade Zlatan.

"Jättebra med honom"

Tre år senare lär duon kunna få kampera ihop på topp i ett EM-slutspel. Men några problem mellan duon finns då rakt inte, utan relationen mellan de två anfallarna är på topp, försäkrar Guidetti.

- Jag känner att det är jättebra med honom. Han är en jättebra person, en jättebra fotbollsspelare. Han är rolig och man kan skratta mycket med honom. Det är två tummar upp från mig, det kan jag säga. Och jag känner inte någon tumme ner tillbaka, säger Celta Vigo-anfallaren.

Hoppas på fortsättning

- Vi kände ju inte varandra tidigare. Det är svårt att var kompis med nån du inte känner. Jag hoppas ju att jag är kompis med Brad Pitt, men jag har ju aldrig träffat honom så jag har lite svårt att avgöra om han tycker om mig, säger Guidetti med ett leende.

Och den 24-årige anfallaren hoppas att Zlatan Ibrahimovic fortsätter i landslaget, även efter EM-slutspelet.

- Det är klart att man hoppas att han stannar. Det är den största tillgång man kan ha i ett fotbollslag.