Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Furys uppkäftiga avsked till boxningen - ett skämt

Kontroversiella tungviktsboxaren Tyson Fury slutar med boxning. Det meddelade han själv på genom en minst sagt uppkäftig kommentar på Twitter. "Boxning är det sorgligaste jag någonsin tagit del av", skriver han. Men bara några timmar senare meddelade han att allt var ett skämt.

Världsmästaren Tyson Fury meddelade på twitter att han tänkte avsluta sig karriär som tungviktsboxare.

"Boxning är det sorgligaste jag någonsin har tagit del av, en stor hög av skit. Jag är den bästa och jag nu har jag dragit mig tillbaka", skriver han.

Men bara några timmar senare skickade han ut en ny tweet om att han inte alls tänker sluta med boxning och att allt bara var ett skämt.

"Hahahaha tror ni att ni blir av med "Gypsyking" så lätt!!! Jag är här för att stanna".

Tyson Fury skulle ha försvarat sitt världsmästarbälte mot Vladimir Klitschko i slutet av oktober, men han drog sig ur den matchen med hänvisning till mentala hälsoproblem. Det var andra gången som mötet ställdes in. Redan i juli skulle de båda ha mötts, med då ställde Fury in efter en hälskada.

Fury har varit inblandad i flera skandaler och gjort flera kontroversiella uttalande. Han har inte boxat sedan i november i fjol och det har också nyligen kommit en rapport om att han testats positivt för kokain.

Tyson Fury skriver också på Twitter att han planerar att försvarar sin världsmästartitel så snart som han är frisk.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.