Arkivbild.
Arkivbild. Bild: KRISTER ANDERSSON

Frillesås kryssade hemma mot Broberg/Söderhamn

Frillesås tog emot Broberg/Söderhamn under fredagskvällen. De 651 i publiken fick se hemmalaget tappa ledning för att sedan komma tillbaka i matchen som slutade 2-2. Poängräddare i hemmalaget blev Fredrik Brandin med sina två mål.

Under fredagskvällen tog Frillesås emot Broberg/Söderhamn hemma på Sjöaremossen. Inför matchen låg Frillesås på 13 plats i Elitserien. När lagen möttes under hösten var det Broberg/Söderhamn som fick med sig samtliga poäng efter att ha vunnit med 3-1.

Denna gången gick det bättre för Frillesås. Även om hemmalaget tappade ledning i andra halvleken lyckades laget få med sig viktiga poäng från matchen mot niondeplacerade Broberg/Söderhamn.

Frillesås inledde matchen starkt. I första halvleken kunde hemmalaget koppla greppet om matchen och gick till halvtidspaus med 1-0 ledning genom Fredrik Brandin efter framspelning av Adrian Emretsson. Under den första halvleken släppte Frillesås inte ett enda skott på mål emot sig och hade ett tydligt övertag i hörnor. Dessutom hade gästerna dragit på sig dubbla utvisningar.

I den andra halvleken fick Frillesås det tuffare. Ungefär tio minuter in i halvleken kvitterade Broberg/Söderhamn genom Erik Jonsson. Sedan fullbordade Jonas Nygren gästernas vändning när han gjorde 2-1 med 22 minuter kvar.

Men Frillesås tänkte inte låta sig besegras så lätt. Med knappa kvarten kvar kunde hemmalaget kvittera efter att Fredrik Brandin gjort sitt andra mål i matchen. Återigen framspelad av Adrian Emretsson.

Christian Axelsson i Frillesåsmålet tvingades till dubbla räddningar mot slutet. Men några fler mål blev det inte i matchen som slutade 2-2. Resultatet innebär att Frillesås tar sin första poäng i Elitserien sedan den femte december när laget hemmaslog Tellus med 5-2.