Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Oscar Linnér. Arkivbild.

Frågetecken kring Linnér i guldmatchen

AIK kan säkra SM-guldet mot Gif Sundsvall. Oscar Linnér dras med ljumsksmärtor och går en kamp mot klockan för att kunna vakta målet på söndag.

Målvakten Oscar Linnér haltade rejält efter torsdagskvällens 2–1-triumf i Östersund och gjorde ingen hemlighet av att det smärtade ordentligt i ljumsktrakten. Dagen efter segern landade AIK på Arlanda och då kvarstod frågetecknen för Linnérs medverkan mot Sundsvall.

- Jag hade ont under matchen och känner fortfarande av det. Jag tar en dag i taget och gör allt som går att göra för att få det att läka. Jag är i bra händer hos det medicinska teamet och det gäller att göra det som är bäst för laget, det är ett moget beslut som måste tas, säger AIK-målvakten.

Han vill förstås inte missa möjligheten att vara med och försöka säkra AIK:s första SM-guld på nio år, inför den storpublik som väntas till Friends.

- Vi har satt oss i ett väldigt bra utgångsläge och är glada över det. Men vi är inte nöjda än och vet att vi inte kan stanna på mållinjen – vi måste springa över den också.