Svenska fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson, i mitten, och generalsekreterare Håkan Sjöstrand, till höger, tillsammans med statsminister Stefan Löfven, till vänster, under VM 2018.
Svenska fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson, i mitten, och generalsekreterare Håkan Sjöstrand, till höger, tillsammans med statsminister Stefan Löfven, till vänster, under VM 2018. Bild: Jonas Ekströmer/TT

Fotbollshöjdarna till Glasgow i 20 timmar

ANNONS

Det blir ingen svensk publikfest i EM-åttondelsfinalen i Glasgow på grund av de coronaanpassade inresereglerna som omöjliggör för supportrarna att resa till Skottland.

De högst ansvariga i Svenska fotbollförbundet, ordföranden Karl-Erik Nilsson och generalsekreteraren Håkan Sjöstrand, får se Blågult möta Ukraina på plats på Hampden Park på tisdag, men de släpps in på nåder.

– Vi har en speciell inbjudan, Karl-Erik och jag. Vi får komma in och vara i landet i 20 timmar, sen får vi åka hem igen, säger Sjöstrand.

Enligt de nuvarande inresereglerna till Skottland från Sverige krävs det karantän i tio dagar samt covid-test dag två och åtta.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS