Fotbollsdomaren ger Berg rätt om korruptionen

Tidigare i veckan berättade blåvitts Marcus Berg om de uppgjorda matcherna i Grekland. På tisdagen bekräftar Leif Lindberg, den tidigare domaransvarige i landet, att Berg har rätt om korruptionen.
– Jag är helt säker på att mycket av det stämmer, säger den svenske domaren till Sportbladet.

ANNONS
|

I veckan talade Marcus Berg ut om de uppgjorda matcherna i Grekland i GP:s podd ”Håla Marbella”. På tisdagskvällen stämmer den förre domaransvarige i Grekland, Leif Lindberg, in i misstankarna i en intervju med Sportbladet.

– Jag är helt säker på att mycket stämmer av det som jag har läst i Aftonbladet och GP, även om jag inte var där under dom åren. Men det var ju därför som vi anställdes, säger Leif Lindberg till Sportbladet.

Fick i uppdrag att ordna korruptionen

Tidningen berättar om Leif Lindbergs uppdrag från Uefa mellan 2018–2020, vilket innebar att han skulle vara på plats i Greklands huvudstad Aten och få ordning på den grekiska fotbollskorruptionen.

ANNONS

I GP:s poddavsnitt uttrycker Marcus Berg en stor kärlek till proffslivet i Grekland, men smusslandet var ständigt närvarande.

– Ligger man på ett visst antal gula kort så vet man att man kommer få ett gult kort i nästa match. För du ska inte spela nästa match mot ett visst lag. Man vet att det kommer hända. Mycket korrupt, säger Marcus Berg till GP i poddavsnittet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS