Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Zlatans råd till supertalangen: "Kommer ta över allting"

Manchester United föll i derbyt mot City men en av ljusglimtarna var återigen supertalangen Marcus Rashford, som fick fart på hemmalagets spel i den andra halvleken. Nu hyllas han återigen av lagkamraten Zlatan - som samtidigt menar att 18-åringen behöver lugnt och ro. – För eller senare kommer han ta över allting. Det handlar om att ha tålamod, säger svensken till MUTV.

Många höjde på ögonbrynen när Englands nya förbundskapten Sam Allardyce lämnade 18-årige supertalangen Marcus Rashford utanför sin första trupp till VM-kvalmatchen mot Slovakien.

Rashford fick i stället spela med Englands U21-landslag där han stod för ett hattrick mot Norge. Formen är på topp hos tonåringen som imponerade i lördagens Manchester-derby, där han byttes in i paus.

Förväntningarna på Rashford är skyhöga och en som vet hur det känns är Zlatan Ibrahimovic.

– Det finns ingen anledning att stressa, pusha och sätta honom i hetluften och sätta press på honom för det kan få motsatt effekt. Förr eller senare kommer han ta över allting. Det handlar om att ha tålamod, säger Zlatan till MUTV.

Zlatan har tidigare hyllat Rashford som "Englands framtid" men är noga med att poängtera att det måste ta den tid det tar.

– Jag tror att vägen att gå med en sådan spelare, där alla pratar om talangen, vad han kan göra och vilken potential han har är att komma ihåg att han fortfarande har mycket tid på sig. Det är inte så att han måste ta över världen i dag. Klubben vet, coachen vet och laget vet det, säger han.