Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Zlatan Ibrahimovic framtid i Milano är oviss. Bild: Antonio Calanni
Zlatan Ibrahimovic framtid i Milano är oviss. Bild: Antonio Calanni

Zlatans kryptiska svar efter Milans vinst mot Juventus

Zlatan Ibrahimovic blev målskytt på straff när Milan besegrade Juventus med 4-2 igår kväll på San Siro. Efter matchen gav han ett minst sagt kryptiskt svar om vad som sker i framtiden.
– Jag vet inte om fansen har sett mig spela live för sista gången, säger han enligt Football Italia.

I den 62:a minuten tog bollen på Leandro Bonuccis arm. Efter en VAR-granskning blåste domaren straff och Zlatan Ibrahimovic var säkerheten själv från elva meter.

Målet innebar att Milan reducerat till 2-1 mot Juventus och blev starten på en osannolik vändning för de rödsvarta som till slut vann matchen med 4-2,

Zlatan Ibrahimovic är på korttidslån hos Milan och har ryktats lämna efter säsongen då Milans VD Ivan Gazidiz valt att ta in tysken Ralf Ragnick som sportchef till sommaren.

På frågan om Zlatan kommer lämna Milan efter säsongen blir svaret, inte helt oväntat, något hemlighetsfullt.

– Vi får se. Det är en månad kvar att njuta av, men det är en konstig situation som vi inte har kontroll över. Jag vet inte om fansen har sett mig spela live för sista gången. Läs mellan raderna, det är konstigt att spela bakom stängda dörrar. Om San Siro hade varit fullsatt hade det varit en fantastisk kväll, säger svensken enligt Football Italia.

Att svenskens självförtroende fortfarande är på topp verkar det inte dock inte råda några tvivel kring.

– Jag är ordförande, spelare och tränare. Det enda negativa är att jag bara får betalt för att vara spelare. Om jag hade varit med ända från början av säsongen hade vi vunnit ligan, säger han.

Även om framtiden är oviss uppskattar Zlatan Ibrahimovic att vara tillbaka i Milano.

– Jag njuter verkligen av att vara i Milan. När jag drog till USA hade jag varit skadad, jag ville känna mig levande. Nu är jag 38 år gammal, jag har inte samma fysik som jag än gång hade, men jag är smart. Jag försöker inte göra samma saker som när jag var 20 år.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.