Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Zlatans ilska mot klubben – kallar till möte

Zlatan Ibrahimovic, 38, är allt annat än nöjd med ledningen i Milan. Efter att både Zvonimir Boban och Paolo Maldini ryktas bort från klubben vill Zlatan nu ha ett krismöte med de ansvariga, enligt Gazetta dello Sport.

All idrott i Italien, även Serie A, stoppas nyligen av den italienska premiärministern Giuseppe Conte efter utbrottet av corona i landet. Därför har Zlatan Ibrahimovic och de andra spelarna fått ett avbrott i deras matchande.

LÄS MER: Ibrahimovic bröt måltorka inför tomma läktare

Men det stoppar inte svensken från att skapa rubriker i Italien.

I Milan har det stormat på sistone efter att de två gamla storspelarna, Zvonimir Boban och Paolo Maldini ryktas vara på väg bort från klubben då Milan vill förändra, Klubbens vd, Ivan Gazidis, ska vara den som vill ha bort duon.

LÄS MER: Zlatan totalsågas av tidigare lagkamraten: "Total galenskap"

Där har Boban redan fått flytta på sig och nästa att lämna ska alltså vara Paolo Maldini.

"AC Milan kan bekräfta att avtalet med Zvonimir Boban som sportchef upphör att gälla med omedelbar verkan", skrev klubben på sin hemsida.

Enligt Gazetta dello Sport vill han även få in Ralf Rangnick som tränare till nästa säsong.

Något som inte ska ha tagits emot särskilt väl av Zlatan Ibrahimovic. Han ska enligt tidningen vara rejält förbannad över att både Boban och Maldini ska vara på väg bort från klubben. Det var nämligen den duon som såg till att Zlatan återvände till just Milan.

Nu ska Zlatan ha ett möte med Ivan Gazidis om vad som håller på att hända i klubben och hans egen framtid i Milan. Zlatans nuvarande kontrakt med Milan sträcker sig fram till sommaren och enligt italienska medier ska han vilja flytta på sig när kontraktet har löpt ut.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.